Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin koronavirüs testi negatif çıktı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin koronavirüs testi negatif çıktı

Bir süre önce koronavirüs teşhisi konulan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin yapılan son test sonucunun negatif çıktığı açıklandı.

14 Mayıs'ta koronavirüse yakalandığı açıklanan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin yapılan son test sonucunun negatif çıktığı belirtildi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi’’ye, 13.05.2020 tarihli pozitif sonuç alınan Covid-19 testinin ardından yapılan Antikor tarama testi ve 21.05.2020 tarihli Covid-19 testi ile klinik tarama çalışmaları negatif sonuçlanmıştır. Başkanımız Covid-19 enfeksiyonu ile ilgili herhangi bir bulgu göstermemekle birlikte gerekli takip ve izolasyon süreci Sağlık Bakanlığımızın önerileri doğrultusunda devam etmektedir. Yönetim Kurulu üyelerimize de ilgili tarihlerde yapılan tüm Covid-19 testleri negatif sonuçlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş'ta son yapılan testlerde herhangi bir pozitif vakaya rastlanmamıştı. Başkan Çebi'nin de testinin negatif çıkmasıyla birlikte siyah-beyazlı kulüpte vaka sayısı sıfıra indi.

Beşiktaş Ahmet Nur Çebi koronavirüs Beşiktaş koronavirüs